8 Şubat 2013 Cuma

Vaktinizi Boşa Harcamayın



Para Kazanmanın En Kolay Yolu


Merhabalar,

Öncelikle Sisteme mevcut linkten üye olmanız ve bu işin reklamını (size tahsis edilen link ile) yapıp başlamanız gerekiyor...
Ancak, takdir edersiniz ki, işe başlamak bununla bitmiyor...
  
(Üyelik Ücretsizdir)

Nasıl başlayacağınız hususuna gelince, işi öğrenerek, tüm detaylarını kavrayarak işe başlamak en doğru adım olacaktır.

Çünkü hiç bir iş öğrenilmeden başarılı bir neticeye ulaştırmaz kimseyi...
Bu süreç, tamamen sizin de yaklaşımınız ve merakınız ile minimum süreye çekilse bile, yaklaşık 1 ay sürer... 

Bu işi öğrenme noktasına gelince, kaynak dökümanlar sürekli güncellenen blogumuzda - web sitemizde olacaktır. Buradan temin edebilirsiniz. Yaşamalısınız, yani, Okumalı ve öğrendiklerinizi okuduklarınızı çevrenizdeki insanlarla paylaşmalısınız... İnanın sıradan bir sohbet içerisinde bile merak uyandırıp çevrenizdeki sevdiklerinizi, arkadaşlarınızı bu işe yöneltebilir ve siz de bir iş ağı kurabilirsiniz... 

Bu sistem yurtdışında, "kulaktan kulağa iş" adı ile üniversitelerde derslere konu olmakta ve tez olarak verilmektedir. Çünkü tavsiye çok tesirli ve etkili bir reklamdır... Ancak unutulmamalıdır ki, insanlarda merak uyandırmak gerekmekte... Merakı uyanmamış kimse, işi öğrenmek için çaba sarfetmeyecektir. En önemli kural budur...
 Eğer yetebilecekseniz birden fazla şirkette çalışılabilir. Ancak biz burada öncelikle çok fazla dağılmadan, dağınık çalışmadan 1 firmada başarılı olmanızı tavsiye ediyoruz. Bir işte başarılı olduktan sonra ve sistem kendiliğinden ilerleme kaydetmeye başladıktan sonra www.aramaklabulunmaz.blogspot.com web sitesinde tanıttığım diğer farklı işlere yönelebilirsiniz... Tüm işlere vakit ayırmaktan ziyade, Özellikle tek bir işte ustalaşmayı ve o işte odaklanmayı, tavsiye ediyorum.

Yapılacak iş, dünyanın diğer ucunda dahi olsanız yapabileceğiniz, yer ve mekan kavramından uzak, dilediğiniz yer ve mekanda yapabileceğiniz bir iştir... Çünkü, işinizi internetten yöneteceksiniz...

Bu işte 3+1 kuralı vardır. Ekipten arkadaşlarla bir araya geldiğimizde ve ikiye bir iş görüşmelerimizde bunun üzerinde dururuz bazen. 

3+1 şu:
  Şirket, Ürün, Kazanç Planı  ve Zaman...
Şirket: İllaki sağlam olmalı, hayali olmamalı. Vizyonu geniş, ileriyi görüyor olmalı, misyonu da müşteri memnuniyeti olmalı. Ürün: Sirkülasyonu çok olan ürün yelpazesine sahip olmalı. Sadece zengin kesime veya belirli bir yaş grubuna değil, herkese hitap edecek ürün olmalı. Ürünlerin fiyatı uygun olmalı, satılabilirlik çok önemlidir, aksi takdirde yüzlerce-binlerce kişilik ekibinizden ciro çıkarmakta zorlanabilirsiniz. İş tıkanma noktasına gelebilir. Kazanç Planı: Sadece şirkete değil, üyelere ve müşterilere de kazandırmalı. Ülke şartlarına uygun olmalıdır. Giriş için satılan başlangıç paket fiyatı yüksek olmamalı. Zaman: Bir mlm şirketinde çalışacaksanız doğru zamanda üye olmalısınız ve durmamalısınız.
Zaman kavramını açalım, 

Başlangıç---------> En zor dönemdir, kimse ismini duymamıştır, ürün satarken de üye ararken de zorlanırsınız, şirkette sistem tam olarak oturmamıştır. Ancak bu bedelleri ödeyenler ve zorluklarına katlananlar en çok kazananlardır. 

UNUTMAMANIZI İSTEDİĞİM HUSUS ŞUDUR: LİLANAR İŞİNDE İLKLERDEN OLACAKSINIZ... ANCAK BUNUN SİZİN İÇİN ÇOK BÜYÜK FIRSATLARI İÇİNDE BARINDIRDIĞINI UNUTMAMALISINIZ...

 Hızlı Büyüme----> Ürün satışı biraz kolaylaşır, artık bilinen bir şirket olma yolundadır şirketiniz. Güven verdiği için üye bulmak çok kolaydır. Kazançlarınız hızlı artar fakat ilk evrede girenlerin gelirlerine ulaşabilmek için onlardan daha çok çalışmanız gerekebilir.

 Markalaşma-----> Üye bulmak ilerleyen zamanlarda zorlaşabilir, bu dönemlerde girenler satıcı olmayı göze almalıdırlar. Güzel haber, ürün satışı çok kolaylaşır. Başlangıç döneminde girenlerin gelirleri sınır tanımazken, markalaşma döneminde girenlerin gelirleri sınırlı olur.

 LİLANAR kendini sağlama almış bir şirkettir, çalışıldıktan sonra kalıcı gelirlere ulaşalabilirsinizLilanar ile Türkiye'de ilerleme kaydettiğinde, siz, bundan 2-3 sene sonrası için söylüyorum: işte o zaman Türkiye'nin yarısı ekibinizde olabilir. İşe baştan girmenin farkı işte budur.

Ben DOĞRU ZAMANDA DURMAsözünü yaşayarak öğrendim... Yabana atılacak bir söz değil...Çalıştığınız şirkete inanç geliştirmeniz gerekir. İnanmadığınız bir şeyi başkalarına anlatamazsınız. Hergün 1 kişiye iş anlatmak sizi başarıya götürür. Bu işi yapmak için internete ya da maillere bile ihtiyaç yok aslında ama o da sizin artınız olur. Bu iş insanlarla yapılan bir ticarettir. İş görüşmelerinizi ayaküstü yaparsanız kendi işinizi baltalarsınız, bir kişiye 40 dakika veya 1 saat ayırmak gerekebilir, sektörü-şirketi ve kazanç planını anlatabilmeniz için.

Bu işte sponsorluk desteğini ekipte bulunan arkadaşlarıma sağladığım gibi size de gereken tüm desteği verceğimden endişeniz olmasın... 

Bizim işimizde üyeler arasında genellikle para kazanmaya başlayınca çekememezlikler görülür. Üyeler üst sponsorlarını çekemezler vs...

Siz bunu yaşamayacaksınız. Ben kazandıkça ekibime yatırım yapan birisiyimdir. Şimdilerde maddi destek olamayabilir ancak daha da faydalı olan inanç geliştirme konularında çok faydalı bir sponsorluk desteğim olacaktır.

Şimdi arkamıza bakmadan ekip kurmamız gerekiyor. Büyük ekipler kurunca, büyük cirolar çevirmeye başlayınca bizler seminer veren liderler olacağız. Hegün defalarca üyelik paneline girip bugün kaç üyem olmuş diye bakmadan sürekli önümüze bakarak, tabiki yeni katılanlara da hoşgeldin diyerek, onlara da yeterli zamanı ayırarak sürekli yenilere bakmalıyız...

 YENİLERİ ARAMAYI BIRAKAN NETWORKÇÜLER ÇÜRÜRLER...

Güncel hayattan da bu işi yapmanızı tavsiye ederim. Daha çabuk güven sağlanır, oran yüksek olur ve sıkı ekipler kurulabilir...
Bu konuda en küçük endişeniz olmasın...
Bir başka tavsiyem ise, eğer mail göndererek ekip kurmayı planlıyorsanız bazı bazı anektodlara değinmekte yarar var...

Konu başlığı çok önemlidir. "ücretsiz üyelik, kampanya, fırsat" gibi başlıklarda geri dönüş fazla olmayabilir. boş bırakılsa daha iyi olur. ya da insanlarda merak uyandıracak başlıklar kullanmak gerekiyor. ben, "sizin de başınıza gelebilir" şeklinde hazırladım çok güzel geri dönüşü oldu. 

İçeriği de sıradan olmamalı ve açıklayıcı olmalıdır. İnsanlar network'ü bilmiyor çok basit bir dille açıklamak gerekiyor. Sizin de bildiğiniz anlatım biçimiyle, www.aramaklabulunmaz.blogspot.com web sitemde bulunan kurbağa hikayesi kullanılabilir. Yanında sağır kurbağa hikayesi de kullanılabilir. 

Mailde tanıtıma geçmeden önce GELECEĞİN SEKTÖRÜ gibi bir başlık atılabilir. MLM sektörünün tanımı, başarı hikayeleri anlatılabilir. Yazılar uzun olacaksa yazımızda RENK ve PUNTO değişiklikleriyle sıkıcılığın önüne geçebiliriz. 

şu örnek gibi;

 
****************************************************************************
merhaba;bu maili, çalışmakta olduğum sektörden haberdar etmek için gönderiyorum, bizler bu sektörde çalışarak daha iyi bir yaşam standardına ulaştık, organizasyonlar kurarak yeni dostluklar kazandık, internetin iletişim gücünü iş ve emek için kullanarak kriz dönemlerinde bile istihdam oluşumuna ve ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunduk. Ulaşabildiğimiz kadar insana yasal ek gelir imkanı sunduk. Birçok arkadaşımıza sponsorluk yapma başarısına sahip olduk. 

peki sizler çağımızın en büyük sektöründen haberdar mısınız? bu sektörün adı Network Marketing. ekteki dökümanda sektöre ilişkin yazıyı bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz. Network Marketing, Bir kişinin tek başına oluşturamayacağı ciroyu, sonsuz alt katmanlara kadar ekip arkadaşlarıyla oluşturabilmesidir. milyonlarca dolarlık ciroları gerçekleştirmiş Network Marketing çalışanları vardır. Öğretmen-öğrenci, avukat, memur, ev hanımı, işçi her meslekten ve +18 olmak şartı ile her yaştan insanın tahsil durumuna bakılmaksızın part-time ya da full-time yapabileceği tek iş koludur. isteyene servet, ek gelir, kişisel gelişim, güzel hediyeler ve unutulmayacak tatiller, daha sağlıklı ve refah içinde yaşayabileceği gerçek anlamda emeklilik sunmaktadır. 

Son yıllara kadar ülkemiz yabancı multi-level marketing (ya da Network Marketing) şirketlerine pazar oldu. Artık yerli sermayeli şirketlerimiz de bu sektörde çok ciddi yatırımlar yapmaktadır. Çağımızın alışveriş modeli değişiyor. büyük şirketlerden; ülker dore markasıyla,
temizsan biobellinda markasıyla,
erol tekstil Lore markasıyla
kozmetika dione markasıyla,
ortadoğu group ogc markasıyla,
Yaprak Ltd Şti. Beulife markasıyla
Oksijen NM ise onm.com.tr ve şeklinde üyelerine ücretsiz tanıtım websitesi vererek sektörde yerlerini aldılar.
 bu sektörü takip eden biz networkerler de erken dönemlerde bu şirketlerde yerimizi alıyoruz. 

peki ya SİZ? 

ticarette sadece müşteri kalmak mı istiyorsunuz? 
geleceğinizi garanti altına alamamışsanız, 
geliriniz giderlerinizi karşılamıyorsa ve hayalleriniz bir bir yok oluyorsa, 
birlikte çalışabiliriz.

Unutmayın ki, bu hayat size tahsis edildi, onu inşaa edecek olan da sizsiniz, harap edecek olan da. Bugün sahip olduklarınız geçmişte yaptıklarınızın eseridir ve aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz aynı şeylere sahip olmaya da devam edeceksiniz.  
DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDESİNİZ."Doğru zamanda doğru yerde olun ve bu konuda bir şeyler yapın."
Ray Kroc - McDonalds'ın Kurucusu

21. YÜZYILIN SÜPER İŞ İMKANI İLE ORTALAMANIN ÜZERİNE ÇIKIN...

LİLANAR DANIŞMANI OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Attığınız tohumların meyvelerini yediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...

Not: İş hakkında ve yapılması gerekenler konusunda küçükte olsa bahsetmek istedim. Bu konuda aklınıza takılan her türlü soruyu iletişim kısmından ya da "balkansarayli@gmail.com" mail adresimden paylaşmanızı rica edeceğim. 

Akabinde size dönüş yapacağımdan endişeniz olmasın...

Bol kazançlar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder